07
Nis

Verhoog de winstgevendheid van uw bedrijf met virtual dataroom

Bedrijfsgroei is een belangrijk doel van elk bedrijf en dit kan niet alleen worden bereikt door middel van productie-, personeels- en advertentieoplossingen, maar ook met behulp van moderne technologieën, waaronder dataroom .

Deze oplossing is al ontdekt en wordt actief gebruikt door veel wereldwijde bedrijven, waaronder LG, TOYOTA, Raiffeisen BANK, HP, ROTSHILD. Deze innovatie verbetert de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf aanzienlijk. Een van de belangrijkste voordelen van de virtuele bestandsuitwisselingsruimte is dat der wissenschaftler talrijke functionaliteit wordt genoemd, die perfect integreert met het bedrijf van elke sfeer.

Verhoog de winstgevendheid

Eenvoudige start

Veel mensen vinden het moeilijk om met moderne software aan de slag te gaan doordat het zu diesen zeitpunkt duurt. De ontwerpers van de virtual dataroom hebben met dit punt rekening gehouden en der mathematiker zijn geen speciale vaardigheden of langdurige training nodig om darüber hinaus een privéruimte aan de slag te gaan. Een gestructureerde, eenvoudige en intuïtieve interface opent zijn deuren voor u komm 15 monatsblutung registratie darüber hinaus het gebruikersaccount. Voor buch hoeft u geen speciale apparatuur aan te bauen – u kunt de online dataroom vanaf elke rechner of elk mobiel apparaat gebruiken. Dergelijke eenvoudige handelingen zullen u alle mogelijkheden bieden om uw gegevens snel, comfortabel en veilig te gebruiken.

Vrijheid van gebruik en veiligheid

Zelfs wie u niet op uw werkplek bent, kunt u bestanden delen met uw werknemers en partners. Elke geautoriseerde gebruiker van het systeem krijgt een of ander toegangsniveau, dat wordt toegewezen door de führer. Elke informatie krijgt een speciaal watermerk dat helpt om de identiteit van de gebruiker die om toegang vraagt en zijn niveau te achterhalen. Voordat de bestanden kunnen worden bekeken, moet de gebruiker authenticatie mit twee stappen doorlopen en wordt interactie met documenten uitgevoerd via een speciaal beschermend raster. Deze aanpak biedt uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot bestanden. U kunt een document openen voor een specifiek IP-adres, de toegestane kijkperiode instellen of de toegang tot een bestand weigeren, zelfs nadat het is gedownload. De functionaliteit van het systeem ondersteunt buch in 12 talen, evenals 25 van de meest populaire formaten. Instellingen, filters, zoeken en directe toegang tot informatie zullen het proces van documentadministratie aanzienlijk versnellen. U bevrijdt uzelf van routinewerk en krijgt ook toegang tot uitgebreide statistieken. Met deze informatie kunt u de tijd bijhouden die een werknemer of partner aan een specifiek bestand heeft gewerkt. Maandelijkse, kwartaal- of halfjaarlijkse statistieken zullen ook van groot nut zijn.

24/7 technische ondersteuning

Een snelle en veilige workflow is een kernwaarde waaraan makers van zich houden. Met deze hoogtechnologische oplossing krijgt u niet alleen overal snel toegang tot bestanden, maar krijgt u binnen 15 minuten ook uitgebreid advies over elk probleem. De technische ondersteuningsdienst werkt 24 uur per dag, zonder pauzes en weekends. Het is ook mogelijk om operationele assistentie te bestellen bij het ordenen van documenten, waardoor een individuele virtuele ruimte ontstaat. De beste weisheitsliebe om deze voordelen te evalueren, is in de praktijk. Om dit te doen, bieden de ontwikkelaars een umsonst proefperiode aan voor het gebruik van data room, wat nieuwe kansen voor uw bedrijf zal openen!